Trainingen

Powered by Get Flexible

Efficiënt trainen met een inspirerende professionele Personal Trainer aan je zijde, om zonder excuses te werken aan je eigen doelstelling.

Get Out

Lekker naar buiten

Buiten sporten heeft een positieve invloed op lichaam en geest en werkt stress verlagend. Een goede reden dus om buiten aan de slag te gaan. Binnen Get Out bieden wij Get Out Experience, een gevarieërde total-body workout en Get Out Running.

Get Out Experience

Met Get Out Experience beleef je een uitdagende workout waarbij het hele lichaam wordt getraind. In een groep van minimaal 10 en maximaal 20 personen ben je gedurende een uur intensief bezig met je hele lijf. Je traint je spieren en tegelijkertijd je uithoudingsvermogen. Elke week heb je een andere ervaring doordat zowel de training als de locatie varieert.

Stel je zelf een groep samen, dan regelen wij een training op het tijdstip van je wensen. Aansluiten bij een bestaande training is ook mogelijk. Elke donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur traint er al een groep enthousiastelingen.

Vanaf € 6 per persoon. Voor meer informatie en verdere tarieven, neem vrijblijvend contact op via +31 (0)6 53 32 87 66 of vul het contactformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Get Out Running

Je wilt graag hardlopen op een goede en motiverende manier en je skills op het gebied van hardlopen verbeteren en progressie maken? Je wilt je ervaringen delen met gelijkgestemden? Gevonden! Get Flexible start met Get Out: een eigen running class, een community waar je je bij kunt aansluiten. Wij bieden persoonlijke begeleiding met afwisselende en effectieve trainingen voor elk niveau.

Veel extra aanbod zoals events, personal running training, persoonlijke loopschema’s en binnen handbereik een hele pool aan professionals die jou kunnen begeleiden in jouw sport en naar jouw eigen persoonlijke doel.

We gaan op vrijdag van start om 9.30 uur vanaf park Schothorst (verzamelen bij de trappen aan het Masker bij de Emiclaer vijver in Kattenbroek)! Om zo op een goede, gezellige en uitdagende manier de nodige kilometers en kracht in de benen te krijgen en om de resultaten te boeken die je ten doel hebt gesteld. Voor meer informatie en inschrijven stuur ons een mail en get started! Houdt ook onze facebookpagina in de gaten voor nieuws over dit onderwerp.