Trainingen

Powered by Get Flexible

Efficiënt trainen met een inspirerende professionele Personal Trainer aan je zijde, om zonder excuses te werken aan je eigen doelstelling.

Nieuws

Personal Training in 2018!

21 december 2017
GF_043

Personal training: als je de uitdaging echt aan wilt gaan

Wil je meer uit jezelf halen dan je nu doet? Zou je graag je lichaamssamenstelling anders willen zien maar kom je niet in de juiste flow? Wat je reden dan ook is onze professionele personal trainers willen je hierin graag motiveren om boven jezelf uit te steken vanuit hun passie voor beweging en het in balans brengen van voeding en mindset. (meer…)

The 30-day summer journey!

6 juni 2017
surfers-lores-584x1980px

Ben jij al summerfit?

Nog een kleine twee maanden en de zomervakantie staat voor de deur. Paraderen over de boulevard, surfen, zonnebaden op het strand, dansen in je nieuwste zomerjurkje, achter de kids aanrennen of misschien train je wel voor een marathon. Ben jij er al klaar voor? Of heb je nog een klein zetje nodig? Wil je weten hoe? Klik dan hier en meld aan.

Bedrijfs Bootcamp

16 februari 2017
RaboBedrijfsbootcamp

Bedrijfs Bootcamp

Afgelopen maandag vond de start plaats van ons nieuwste concept Bedrijfs Bootcamp (op locatie) met een projectgroep van de Rabobank in Hilversum. De groep was super gemotiveerd en zal de komende weken worden bijgestaan door onze speciaal opgeleide Bootcamp trainers. De reacties waren super positief, iedereen heeft heel veel plezier gehad en ook nog wat aan de conditie gedaan. (meer…)

Get Out, doe mee met onze running class!

23 januari 2017
Sportspeople training on race track

Get Out en doe mee met onze running class!

Je wilt graag hardlopen op een goede en motiverende manier en je skills op het gebied van hardlopen verbeteren en progressie maken? Je wilt je ervaringen delen met gelijkgestemden? Gevonden! Get Flexible start met Get Out: een eigen running class, een community waar je je bij kunt aansluiten. Wij bieden persoonlijke begeleiding met afwisselende en effectieve trainingen voor elk niveau.

(meer…)

Small group training

2 juni 2016
GF_021

We zijn bezig om small group training te ontwikkelen waarin getraind wordt in kleine groepen van max. 8 personen. Samen trainen werkt motiverend. Persoonlijke aandacht blijft ook hier centraal staan.

Meer informatie volgt binnenkort. Stay tuned!