Trainingen

Powered by Get Flexible

Efficiënt trainen met een inspirerende professionele Personal Trainer aan je zijde, om zonder excuses te werken aan je eigen doelstelling.

Nieuws

Personal Training in 2019!

17 april 2019
GF_043

Personal training: als je de uitdaging echt aan wilt gaan

Wil je meer uit jezelf halen dan je nu doet? Zou je graag je lichaamssamenstelling anders willen zien maar kom je niet in de juiste flow? Wat je reden dan ook is onze professionele personal trainers willen je hierin graag motiveren om boven jezelf uit te steken vanuit hun passie voor beweging en het in balans brengen van voeding en mindset. (meer…)

Bedrijfs Bootcamp

16 april 2019
RaboBedrijfsbootcamp

Wil je ook een Bedrijfs Bootcamp voor en met jouw bedrijf, voor, tijdens of na het werk?

Bij een Bedrijfs Bootcamp gebruiken we de omgeving als jouw ultieme playground; alle aanwezige natuurlijke en menselijke hulpmiddelen worden gebruikt. Lekker buiten sporten samen met je collega’s is echt super leuk, daarnaast is het sterk motiverend en zorgt bovendien voor een goede teambuilding! We starten vanaf de werklocatie dus je bespaart ook nog eens tijd.

Voordelen voor je bedrijf

  • Verbetering van de fysieke en mentale weerbaarheid van het personeel
  • Een positieve instelling op de werkvloer
  • Versterking van het groepsgevoel en dichter bij elkaar brengen van personeel
  • Vermindering ziekteverzuim

Ben je klaar om met je collega’s deze uitdaging aan te gaan?
Stuur een persoonlijk bericht en wij nemen direct contact met je op.

The 30-day summer journey!

16 april 2019
surfers-lores-584x1980px

Ben jij al summerfit?

Nog een paar maanden en de zomervakantie staat voor de deur. Paraderen over de boulevard, surfen, zonnebaden op het strand, dansen in je nieuwste zomerjurkje, achter de kids aanrennen of misschien train je wel voor een marathon. Ben jij er al klaar voor? Of heb je nog een klein zetje nodig? Wil je weten hoe? Klik dan hier en meld aan.