Trainingen

Powered by Get Flexible

Efficiënt trainen met een inspirerende professionele Personal Trainer aan je zijde, om zonder excuses te werken aan je eigen doelstelling.

Aanbod

Personal Training

GF_030

Personal training: als je de uitdaging echt aan wilt gaan

Wil je meer uit jezelf halen dan je nu doet? Zou je graag je lichaamssamenstelling anders willen zien maar kom je niet in de juiste flow? Wat je reden dan ook is onze professionele personal trainers willen je hierin graag motiveren om boven jezelf uit te steken vanuit hun passie voor beweging en het in balans brengen van voeding en mindset. (meer…)

Duo Training

GF_043

Duo training: als je samen de uitdaging aan wilt gaan

Ken je iemand die samen met jou ook meer uit zichzelf wil halen dan jullie nu doen? Het samen trainen ook mooi kan gebruiken om (voor/na de training) weer even bij te praten? Wil je elkaar stimuleren om ieders doel te bereiken? En wil je toch die stimulerende, persoonlijke aandacht van de professionele personal trainer om je eigen doelstelling te halen, efficiënt te trainen en een stok achter de deur te hebben? Dan sluit de Duo Training perfect bij je aan! (meer…)

Small Group Training

GF_037

Samen je doel bereiken!

Een stok achter je deur nodig om in een goede flow te komen/blijven? Wil je gezien worden binnen een groep zodat je kan werken aan je eigen doelstelling? Heb je minimaal 3 sportmaatjes of sluit jij je graag aan bij een groepje? Word je graag uitgedaagd in een training? En dit alles onder leiding van een professionele personal trainer voor een kleinere investering? Dit kan binnen een Small Group Training!
(meer…)

Get Out Business

17637017_1147183565410143_9201332967307576719_o

Get Out Experience

Wil je ook een Get Out Experience met je team of bedrijf voor, tijdens of na het werk? Bij Get Out Experience gebruiken we de omgeving als jouw ultieme playground; alle aanwezige natuurlijke en menselijke hulpmiddelen worden gebruikt. Lekker buiten sporten samen met je collega’s is echt superleuk, daarnaast is het sterk motiverend en zorgt bovendien voor een goede teambuilding! We starten vanaf de werklocatie dus je bespaart ook nog eens tijd. (meer…)